Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τους περισσότερους από εμάς δεν είναι ότι οι στόχοι μας είναι υψηλοί και δεν τους πετυχαίνουμε, αλλά ότι είναι χαμηλοί και τα καταφέρνουμε. Μιχαήλ Άγγελος (1475 - 1564)
Ποια είναι η Φιλοσοφία που διέπει τους Στόχους μας;
Εξατομικευμένη προσέγγιση με την αντιμετώπιση κάθε περιστατικού ξεχωριστά και για όσο χρόνο χρειαστεί για να διαγνωστεί η πραγματική αιτία ή να αποκλειστεί οποιαδήποτε υποψία.
Επιστημονική αριστεία πάντοτε μαζί με ενδιαφέρον για τον Άνθρωπο.
Η επιστημονοκεντρική προσέγγιση σημαίνει εναρμόνιση της κάθε εξέτασης με τα πιο σύγχρονα ιατρικά πρωτόκολλα, τα οποία προσαρμόζονται διαρκώς στις εξελίξεις και τις νέες γνώσεις και τεχνικέςμε τη διαρκή επιμόρφωση, τις ομιλίες στα συνέδρια, τη συγγραφή επιστημονικών άρθρων, την επικοινωνία με συνεργάτες σε επιστημονικές ομάδες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση σημαίνει ότι στόχος δεν είναι να εξεταστεί αποκλειστικά το όργανο και να ερμηνευθεί μόνο μια εικόνα, αλλά να ενταχθεί η Ιατρική Απεικόνιση στο ευρύτερο πλαίσιο του Ιστορικού και της Κλινικής Εικόνας του εξεταζομένου. Ο ασθενής πρέπει να αντιμετωπίζεται ως σύνολο και όχι αποσπασματικά. Σε αυτό, συμβάλλει η γνωριμία με τον εξεταζόμενο και η άμεση επικοινωνία μαζί του, τόσο κατά τη διάρκεια της εξέτασης, όσο και κατά την εξήγηση των ευρημάτων. Ιδιαίτερη σημασία έχει η επικοινωνία με τον θεράποντα συνάδελφο, τόσο πριν όσο και μετά τον ακτινοδιαγνωστικό έλεγχο.
Άριστος εξοπλισμός που, μαζί με τη μέγιστηαξιοποίηση των δυνατοτήτων του, την εμπειρία και το ενδιαφέρον, στοχεύουν στην άμεση αντιμετώπιση κάθε περιστατικού, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και το άγχος που δημιουργούν οι πολλές επισκέψεις και η καθυστέρηση στην επίλυση του προβλήματος.